Industrielicht
+31 78 6920 900

LED PUCK

Met meer dan 60 jaar ervaring in armatuurontwerp en -productie verlegt LED Puck de grenzen van wat mogelijk is in verlichting. De beroemde LED Puck heeft talloze infrastructuren, nationale erfgoedgebouwen en stadscentra over de hele wereld tot leven gebracht en honderden ontwerpers en ingenieurs geholpen hun doelen en dromen te verwezenlijken. En elke dag gaan zij door met het onstuitbare creatieve streven om het nieuwe licht van de wereld te vinden. Zodat u helderder dan ooit kunt schijnen.

Mensvriendelijk en vandaalbestendig

Planet LED Puck is perfect voor openbare ruimtes. De LED Puck past stevig in de rail en zorgt voor een vlakke en superieure afwerking. Zijn gladde, corrosiebestendige 316 roestvrijstalen behuizing kan niet worden ingedrukt of gemanipuleerd en verwijdering is alleen mogelijk met een uniek gereedschap. LED Puck wordt geleverd met een indrukwekkende IK10 impact rating (IEC 62262) – de hoogst beschikbare in zijn soort.

Klein is fijn en krachtig

Planet LED Puck is een miniatuur wonder van techniek en ontwerp prestatie. Niet alleen is LED Puck ongelooflijk compact en onopvallend – slechts 15mm in diameter – het biedt ook krachtige verlichting. En met ongeëvenaarde uniformiteit en fotometrische prestaties, is het geen wonder dat LED Puck de nummer één keuze is voor treinstations, metro’s, bruggen, parken en andere openbare ruimtes.

LOOKBOOK

Voor inspiratie

REFERENTIES

Gerealiseerde projecten Industrielicht

De openbare ruimte nóg mooier met led puck

Maak LED PUCK onderdeel van uw lichtprojecten

Contact ons

contact

Industrielicht BV
Van Hennaertweg 7
2952 CA Alblasserdam
Postbus 58
2950 AB Alblasserdam
t. +31 78 6920 900
info@industrielicht.nl

Blijf op de hoogte
Zorg dat je niets mist en blijf op de hoogte via onze nieuws-edities.

    Copyrighted Image