Industrielicht
+31 78 6920 900

LED PUCK AIR

LED Puck Air is het ongelooflijk lichte, zeer veelzijdige en uitzonderlijk elegante verlichtingssysteem met kabeloverspanning voor de moderne wereld van vandaag.

Vrijgegeven kabeloverspanning verlichting

LED Puck Air is een revolutie in kabeloverspanning verlichting. Discreet, robuust en met een ongelooflijk compact ontwerp is Air het moderne kabeloverspanningsverlichtingssysteem waar de industrie op heeft gewacht.

Klein is fijn

LED Puck Air is de lichtste en kleinste professionele armatuur ooit gemaakt. Met een diameter van slechts 25mm en ongeveer 100 gram per armatuur is Air slechts een fractie in omvang en gewicht van andere kabeloverspanningsarmaturen op de markt. In sommige gevallen is de LED Puck Air tot 100 keer lichter!

Gestroomlijnde eenvoud is de kern van het LED Puck Air systeem. Geen extra onhandige voedingskabels en geen typische spankabels zoals we ze nu kennen. Ook de spanningsvereisten van Air voor montage zijn minimaal, waardoor de projecttijd en kosten worden gereduceerd en de technische complexiteit verdwijnt.

Air is een system dat net zo elegant is als het licht dat ze geeft.

Ontwerp de ervaring

LED Puck Air is niet zomaar een armatuur, maar een alles-in-één verlichtingspakket dat is ontworpen om een persoonlijke en creatieve visie tot leven te brengen.

Air wordt geleverd met een tal van opties en accessoires voor verlichtingsontwerpers en ingenieurs – en geeft vertrouwen en controle om een unieke verlichtingservaring te creëren.

LED PUCK Air is niet alleen een bewijs van moderne verlichtingstechnologie – of wat “producten kunnen” – maar eerder een focus op waartoe ontwerpers en ingenieurs werkelijk in staat zijn wanneer ze keuzes in licht krijgen.

Led Puck Air - size and weight
Bewezen technologieën

LED Puck Air verenigt bewezen efficiënte LED-technologieën met een frisse kijk op wat bovengrondse verlichting kan bereiken.

Een deel van dit doel betekende het creëren van een slim gecombineerd laagspanningsvoeding- en lichtgewicht ophangsysteem – zonder de noodzaak van een grote, aparte voedingskabel. Bovendien maakt de directe montage- en verbindingsfunctie van LED PUCK Air het verplaatsen van armaturen verbluffend eenvoudig, zodat uw licht zich kan aanpassen aan de seizoenen.

Trouw aan zijn LED Puck afkomst, combineert Air het beste van drie werelden: efficiëntie, elegantie en een focus op de ervaring van licht.

Air toepassingen

Als het gaat om toepassingen voor LED Puck AIR, is de sky de limit.

  • Buiten: Cafés, restaurants, parken en grote openbare ruimtes
  • Binnen: Lobby’s, front-of-house, winkelcentra en atriums
  • High End Retail: Luxe en exclusieve merken, showrooms en prominente winkelgebieden
  • Vitrine: Juwelen en tentoonstellingskasten
  • Kunstgalerijen en musea: De ideale upgrade van bestaande track verlichting
  • Tentoonstellingen: Perfect voor het eenvoudig aanpassen van lichtposities

Air is perfect voor

 • Binnen en buiten
 • High-end detailhandel
 • Galerijen en musea
 • Openbare ruimtes
 • Vitrines

IMPRESsie

“Eenheid is de ultieme verfijning.”

Leonardo da Vinci (1452-1519)
Architect & Engineer

Contact ons

contact

Industrielicht BV
Van Hennaertweg 7
2952 CA Alblasserdam
Postbus 58
2950 AB Alblasserdam
t. +31 78 6920 900
info@industrielicht.nl

Blijf op de hoogte
Zorg dat je niets mist en blijf op de hoogte via onze nieuws-edities.

  Copyrighted Image