Industrielicht
+31 78 6920 900

Openbare ruimte

Waar kun je beter het verschil maken tussen dag en nacht dan in de openbare ruimte. Een ruimte waar stedenbouwkundige, stads- en landschapsarchitecten, lichtontwerpers, adviseurs, gemeenten, vastgoedbedrijven en projectontwikkelaars dagelijks in bezig zijn om deze te veranderen.

Verlichting voor de openbare ruimte

Industrielicht kan hieraan bijdragen met innovatieve en attractieve verlichting en bijbehorend straatmeubilair. Dit kan met hoogwaardige design masten/constructies met bijbehorende armaturen en meubilair, welke bij daglicht de openbare ruimte verfraaien. Of met functionele armaturen en
masten om ’s nachts het beste licht te hebben waar het nodig is in woonwijken, op pleinen, in stadscentra, op autowegen, op fiets- en wandelpaden, bij onderdoorgangen en in tunnels.

Daarnaast werkt Industrielicht samen met partners welke perfecte schijnwerpers en LED oplossingen hebben voor het aanstralen van gebouwen, molens, kerken, bomen, onderdoorgangen en of kunstwerken. Zulke markante objecten zijn met een goed lichtontwerp en de juiste verlichting een toevoeging in de nacht.

In deze verlichtingsmarkt staan wij niet stil. Met ervaren medewerkers en een bedrijfsbureau, zijn wij in staat u een passende lichtoplossing te bieden  met lichtontwerpen conform de gedragscode van de NsVV.

Ook als het gaat om SMART LIGHTING of SMART CITIES, kunnen wij samen met onze partners een passende oplossing bieden welke verder gaat dan alleen het leveren van componenten.

Door toepassing van verlichting en straatmeubilair met een hoog gehalte aan functioneel design is Industrielicht een van de weinigen welke een compleet concept voor stedelijke-, kantoor- en vrijetijdsruimte kan realiseren. Hierdoor maken wij ook het verschil.

Copyrighted Image