Industrielicht
+31 78 6920 900

Uitgelicht

Verlichtingsoplossingen voor de utiliteitssector

by Admin
feb , 12
Verlichtingsoplossingen voor de utiliteitssector

Verlichting doet veel meer dan alleen licht geven. Licht verhoogt (leer- en arbeids-) prestaties, het veiligheid- en zekerheidsgevoel in uw fabriek of parkeergarage maar biedt ook meer comfort binnen uw school, kantoor, zorginstelling of recreatie omgeving. Tevens ondersteunt een goed doordacht lichtplan voor extra koopgedrag binnen retail omgevingen. Met licht maakt u het verschil.

In tijden van strengere wettelijke eisen helpt verlichting ook organisaties duurzamer te maken. verlichtingsoplossingen voor de utiliteitssector, waarbij duurzaamheid voorop staat en tegelijkertijd energie en dus kosten bespaart. Wij kunnen u daarbij helpen en zijn een goede partner als het gaat om duurzame, doordachte en creatieve lichtoplossingen met lichtbesturingssystemen en de implementatie hiervan.

Met onze nieuwe range downlighters kan Industrielicht alle facetten van een goed verlicht interieur aanbieden.
De armaturen zijn uniek door de vele lichtdistributies, lichttemperaturen en accessoires, waardoor er voor elke situatie een oplossing is en scoort hoog op kijkcomfort. Door deze elementen is altijd de juiste combinatie te vinden tussen horizontale -en verticale verlichting.
Van het inrichten van een algemene ruimte, het verlichten van gangzones tot het plannen per werkplek, waardoor dus minder armaturen benodigd zijn, alles is mogelijk.

Wij informeren u heel graag over de vele mogelijkheden die industrielicht u kan bieden met deze nieuwe armaturen!

Onze accountmanager Utiliteit – Marcel Wijnstekers – kunt u ook rechtstreeks contacten: 06-82 92 89 80  of marcel@industrielicht.nl

 

Post a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyrighted Image