Industrielicht
+31 78 6920 900

Nieuws

VANDAALBESTENDIGE VERLICHTING VAN NORKA

apr , 21

Sommige omgevingen zijn meer blootgesteld aan vandalisme dan anderen. Denk hierbij aan openbare tunnels of doorgangen. Om de onderhoudskosten voor deze gebieden laag te houden, worden antivandalisme armaturen aanbevolen. Wat maakt deze armaturen nou zo bijzonder?

▶️ Hoge IK-classificatie: Een hoge IK-classificatie die de slagvastheid van een armatuur beschrijft, beschermt de interne componenten van het armatuur tegen moedwillige beschadiging door trappen of slagen.

▶️ Speciale schroefbevestiging: Gebruik van speciale schroeven zorgt ervoor dat de behuizing niet kan worden geopend met standaard gereedschap.

▶️ Verborgen kabelinvoeren: Verborgen of achterwaartsliggende kabelinvoeren verbergen de bedrading en maken het manipuleren van de elektrische aansluitingen moeilijker.

▶️ Anti-graffiti-bescherming: Vanwege de veiligheidsrelevante betekenis van verlichting is het verwijderen van tags en graffiti op armaturen noodzakelijk. Door een extra coating kunnen verontreinigingen gemakkelijker worden verwijderd.

Klik hier om diverse vandaalbestendige armaturen van NORKA te bekijken.

Copyrighted Image