Industrielicht
+31 78 6920 900

Nieuws

SOAR SERIES HIGH MAST LED

jul , 12

SOAR SERIES HIGH MAST LED

De Soar-serie van Phoenix Lighting is ontworpen voor montage op hoge masten en is breed inzetbaar voor havens, terminals, luchthaven platforms en verlichtingstoepassingen voor grote oppervlakken. Het armatuur levert tot 130.000 lumen output prestaties in een slank ontwerp waarbij alle componenten zijn ondergebracht in een IP66-geclassificeerde, gegoten aluminium behuizing van maritieme kwaliteit. Het armatuur kan worden gemonteerd op een standaard mastarm met opschuif 60mm. met instelbare kantelmogelijkheid van +/- 5 graden.

Met een L80 en levensduur van meer dan 100.000 uur (aangetoond met de TM-21) gaat het armatuur lang mee en elimineert het onderhouds- en arbeidskosten. Een verscheidenheid aan lichtbundels en kleurtemperaturen bieden de LED stralers maximale flexibiliteit om de nodige lichtniveaus en uniforme dekking gelijkmatigheid van het licht te leveren die nodig zijn op de hele faciliteit.

De Soar-serie is compatibel met het Phoenix LIT-systeem en wordt standaard geleverd met een 7-pins NEMA twist-lock-aansluiting. Dit maakt integratie met andere
besturingssystemen van derden mogelijk, indien gewenst.

Post a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyrighted Image