Industrielicht
+31 78 6920 900

Nieuws

50 JAAR Industrielicht

by Admin
apr , 23
50 JAAR Industrielicht

Dit jaar viert Industrielicht haar 50-jarig jubileum. Sinds de oprichting in Rotterdam in 1971, door de vader van onze huidige algemeen directeur Gert-Jan Klompenhouwer, zijn wij uitgegroeid naar een begrip in Nederland als het gaat om industriële, openbare en interieurverlichting. Met partners, waarvan er een aantal reeds vanaf het begin betrokken zijn bij ons succes, kunnen wij in veel segmenten een oplossing bieden. Met masten, armaturen en toebehoren van leveranciers welke exclusief op de Nederlandse markt worden vertegenwoordigd.

In Nederland ziet u ons in een diverse projecten terug. Denk aan de illuminatie van de Erasmusbrug, boulevard Eindhoven Airport, verlichting van het Centraal Station Rotterdam, terminal en kraan verlichting bij CRO en ECT, verlichting in centrumplannen zoals de markt Hilversum, haven van Harlingen, centrum Hardenberg en World Forum in Den Haag. Maar ook in diverse binnenverlichtingsprojecten zoals destijds de publieke ruimte van het stadskantoor in Den Haag, Walterbos complex in Apeldoorn en diverse winkels van Schaap en Citroen.

In de afgelopen 50 jaar heeft de ontwikkeling van de verlichting niet stil gestaan. Van conventionele ballast boxen naar elektronische voorschakelapparatuur, van conventionele lichtbronnen naar LED verlichting, van aan/uit schakeling naar complexe lichtsturingen, van oranje licht naar dynamisch wit licht of kleur en natuurlijk van traditionele contractvormen naar DBFM of PPS contracten.

Industrielicht is in de afgelopen 50 jaar meegegaan in deze ontwikkelingen . Nu we in 2021 nog steeds te maken hebben met een wereldwijde pandemie hebben we allemaal diverse uitdagingen en zijn er voor mensen en bedrijven veel onzekerheden. Wij als Industrielicht proberen positief en met vertrouwen vooruit te kijken om juist in deze tijden het verschil te zijn tussen dag en nacht !!! Met onze nieuwe huisstijl, een gemotiveerd team van gedreven en gekwalificeerde medewerkers en een uitstekend pakket aan producten voor de diverse segmenten, gaan wij de uitdaging aan voor de komende 50 jaar. Bezoek onze website en laat u inspireren, meldt u aan voor onze nieuwsbrief of volg ons via Linkedin. Zo blijft u ook de komende periode op de hoogte van onze ontwikkelingen en oplossingen voor uw projecten.

Post a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyrighted Image