Industrielicht
+31 78 6920 900

Nieuws

Uitgelicht product – Sattler Favo Net Light

sep , 13
Uitgelicht product – Sattler Favo Net Light

Net als een moleculaire structuur biedt SATTLER FAVO LIGHT NET volledig nieuwe benaderingen voor verlichting. Door individuele lichtpunten aan en uit te schakelen, maakt FAVO het mogelijk om verschillende lichtscènes te creëren die aansluiten op individuele behoeften.

Het visionaire verlichtingsconcept met drie afzonderlijk afstelbare spots bij elk lichtpunt brengt licht naar elke gewenste plek in een ruimte. Of het nu gaat om intens, dramatisch, subtiel gedimd, nauwkeurig gefocust of juist breed verspreid licht, de creatieve mogelijkheden zijn grenzeloos in gebieden waar verlichtingsbehoeften voortdurend veranderen.

Elk lichtpunt heeft drie spots, voorzien van lenstechnologie en elk met een stralingshoek van 18°, die onder een hoek van 30° in tegenovergestelde richtingen zijn gerangschikt. Bovenaan het punt bevindt zich nog een andere lens die schakelbaar indirect licht mogelijk maakt. Moderne LED-technologie met in totaal 8 watt en een totale lichtopbrengst van 640 lumen zorgt voor een gelijkmatige en brede verlichting. Het thermoplastische materiaal met extreem hoge thermische geleidbaarheid zorgt voor een uniforme koeling en een aantrekkelijke uitstraling. Elke spot kan individueel aangestuurd, in- en uitgeschakeld én gedimd worden via het SATTLER Web Interface met Bluetooth.

Afmetingen van één licht honingraat: 800 x 693 mm.

Benieuwd hoe dit bijzondere product toegepast kan worden binnen uw project? Neem dan contact op met onze accountmanagers.

Copyrighted Image