Industrielicht
+31 78 6920 900

SILL hoffmeister sammode

SILL Hoffmeister Sammode

Architecturale binnen- en buiten verlichtingsoplossingen

SILL heeft hoogwaardige verlichtingsarmaturen. Daarbij zijn hoge kwaliteitsmaatstaven voor materiaalgebruik, constructie, spiegeltechniek en vormgeving voortdurend het uitgangspunt. SILL is voor ons een betrouwbare partner als het gaat om architecturale verlichtingsoplossingen.

Het resultaat hiervan is terug te vinden in een aantal series armaturen die zich onderscheiden door de hoge mate van betrouwbaarheid, efficiency en vormgeving.

Productenaanbod SILL armaturen

Het Duitse Hoffmeister is een producent van verlichting die zich vooral richt op de architecturale kant van de verlichtingsbranche. Hoffmeister is altijd op zoek naar nieuwe ontwikkelingen op technologisch gebied, om op die manier de nieuwste modellen aan te kunnen bieden van de hoogste kwaliteit. Musea, kerken en monumentale binnen-en buitenruimten krijgen door Hoffmeister de aandacht die ze verdienen. Met een stevige referentielijst is Hoffmeister uitgegroeid tot één van de belangrijkste spelers inzake verlichting van culturele projecten.

Productenaanbod Hoffmeister

Sammode is een onafhankelijk familiebedrijf gespecialiseerd in technische industriële en architecturale verlichting. Duurzaamheid en betrouwbaarheid zijn de leidraad voor de aanpak van Sammode. Zij richten het ontwerp van de verlichtingsproducten scherp op de essentie. Eenvoudig en efficiënt, functioneel en inventief, ze combineren de kwaliteiten van robuustheid, ondoordringbaarheid, weerstand en aanpassingsvermogen. Al twintig jaar streven zij er voortdurend naar om de verlichtingsproducten te verbeteren; het toepassen van steeds strengere normen bij de materiaalkeuze, zorgen voor een continue technologische bewaking en het verbeteren van productontwerpen.

Productenaanbod Sammode

Kenmerkend

  • “High end” producten voor musea
  • Hoge CRI-waarde
  • Goede oplossingen met opbouw downlighters in IP65
  • Indoor downlighters met een hoge lumenoutput
  • Merk bekend bij architecten en lichtontwerpers

Copyrighted Image