Industrielicht
+31 78 6920 900

LUMINO

Designers and creators of superior lighting

Met dit buitengewone merk hebben we uitstekende producten in handen voor lichtontwerpers en voor degenen die zich echt bezighouden met verlichting.

Als gevestigde Britse fabrikant met meer dan 35 jaar ervaring vindt het ontwerp en de productie van LUMINO-producten plaats in de fabriek nabij Londen. Met een eigen ontwerpstudio en in-house fotometrisch testlaboratorium kan LUMINO snel producten ontwikkelen die worden vervaardigd door een zeer bekwaam productieteam.

Wereldwijd bereik

LUMINO heeft succesvol verlichting geleverd voor meer dan 5.500 unieke projecten voor klanten zoals Nike, Virgin, Amazon, Hilton, Marriott en British Airways. De exportmarkten worden bediend via een netwerk van distributeurs en agenten, gevestigd in meer dan 20 gebieden, van de VS tot Nieuw-Zeeland.

Kenmerkend

De Remake Revolution Loop is het circulaire economieprogramma van LUMINO waarmee verlichting duurzaam gerepareerd, geüpgraded en opnieuw vervaardigd kan worden, met een potentiële levensduur van meer dan 25 jaar. De voordelen hiervan zijn onder andere:

  • Verminderde energiekosten
  • Verbeterde verlichtingsprestaties
  • Voldoen aan de nieuwste normen
  • Lagere CO2-uitstoot
  • Kapitaalbesparingen tot 40%

LUMINO’s toewijding aan Net Zero

LUMINO erkent dat klimaatverandering een bedreiging vormt voor de economie, de natuur en de samenleving als geheel. Daarom heeft LUMINO zich toegewijd om direct actie te ondernemen, met als doel hun broeikasgasemissies vóór 2030 te halveren en tegen 2050 netto nul emissies te bereiken.

Klik hier voor een overzicht van het productaanbod.

Copyrighted Image