Industrielicht
+31 78 6920 900

Infra

Het verlichten van autowegen, fietspaden, tunnels, bruggen en/of onderdoorgangen is toch steeds weer iets anders dan het verlichten van spoortunnels, stations en emplacementen. Toch hebben al deze locaties verlichting nodig. Als het nu gaat om verkeers- en sociale veiligheid, oriëntatie, identiteit of sfeer, Industrielicht kan u de oplossing bieden.

 

Functionele led armaturen & SMART lighting oplossingen

Met functionele led armaturen en SMART lighting oplossingen kunnen wij deze locaties optimaal verlichten en duurzamer maken.
Daarnaast kan met dynamisch wit, RGB kleuren, indirecte verlichting of verschillende lichtkleuren en niveaus meer sfeer aangebracht
worden in – reizigers – verblijfsruimten zoals stationshallen, perrons en aankomst- en vertrekhallen.

Stations als CS Rotterdam, diverse RET stations,  de Betuweroute tunnel, onderdoorgangen als ook wegen zijn verlicht door Industrielicht.
Voor de infra markt levert Industrielicht ook stalen lichtmasten in rond conisch, meerkantig of cilindrisch zodat deze perfect passen bij de armaturenlijn van Industrielicht! Kortom, een passende totaaloplossing in  uitstraling voor overdag en een functionele oplossing voor in de avond en nacht.

Copyrighted Image