Industrielicht
+31 78 6920 900

Nieuws

PROJECT STATIONSPLEIN HILVERSUM

sep , 13

PROJECT STATIONSPLEIN HILVERSUM

Industrielicht verlicht stationsplein Hilversum.

De komende tijd wordt het Stationsgebied vernieuwd tot een levendige, groene en veilige plek die het Centrum van Hilversum en Oost weer met elkaar verbindt.

Om een duurzame bijdrage te leveren aan levendig en groen is er gekozen voor een oplossing van Industrielicht. Voor de verlichting van het gebied zullen in de eerste fase van de vernieuwing 5 stuks houten lichtmasten van AUBRILAM leveren met een lengte van 13m. boven maaiveld. Om de mast worden 6 tot 8 LED stralers van lumenpulse gedrapeerd. De armaturen worden allemaal voorzien van een DALI sturing zodat het lichtniveau aangepast kan worden aan de situatie op het plein.

Met veel enthousiasme gaan wij aan de opdracht beginnen en SWARCO zal zorgdragen voor de installatie. Wij bedanken Gemeente Hilversum voor het vertrouwen in Industrielicht en de ontvangen opdracht. De opdracht is een mooi verlengstuk van het project dat wij in 2016 hebben mogen realiseren op het Marktplein van de gemeente waarbij wij eveneens houten masten van AUBRILAM en LED armaturen van LUMENPULSE hebben geleverd.

Post a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyrighted Image