Industrielicht
+31 78 6920 900

Plan B voor Utiliteit & Retail

Plan B - private label Industrielicht.

Plan B is een “private label” van Industrielicht waarmee bijna alle vraagstukken met betrekking tot verlichting voor Utiliteit en Retail projecten kunnen worden ingevuld.

De samenstelling van het pakket is gebaseerd op diverse Europese lichtfabrikanten waarvan unieke producten met een juiste prijs/kwaliteit verhouding zijn opgenomen. Deze leveranciers zijn geselecteerd op basis van verschillende kwaliteits- en toepassingscriteria om zo een goed lichtpakket te kunnen aanbieden.
We hebben een portfolio samengesteld waarbij er voldoende keus is in lichttechniek en esthetiek. Of het nu gaat om een kantoorgebouw, magazijnruimte of een winkel…met Plan B kunnen we dit perfect invullen en het verschil maken.

Ook eenvoudige tuin- en buitenverlichting vraagstukken kunnen worden ingevuld met een diversiteit aan armaturen. Deze kunnen toegepast worden op parkeerplaatsen, rondom gebouwen, in tuinen of parken.

Plan B, zoals de naam ook zegt, is een goed en betaalbaar alternatief binnen de verlichtingsbranche waarbij kwaliteit in lichttechniek voorop blijft staan.

Klik hier voor de brochure.

Always have………………………Plan B.

Contact ons

contact
Industrielicht BV
Van Hennaertweg 7
2952 CA Alblasserdam
Postbus 58
2950 AB Alblasserdam
t. +31 78 6920 900
info@industrielicht.nl


Blijf op de hoogte
Zorg dat je niets mist en blijf op de hoogte via onze nieuws-edities.
Bedankt! Uw bericht is verzonden.
Het spijt ons, maar er is iets niet goed gegaan.

Copyrighted Image