Industrielicht
+31 78 6920 900

Nieuws

VANDAAL BESTENDIGE LED-ARMATUREN VAN NORKA

by Admin
sep , 16
VANDAAL BESTENDIGE LED-ARMATUREN VAN NORKA

Norka is een expert op het gebied van oplossingen in extreme omgevingsomstandigheden en heeft decennia ervaring opgebouwd in de ontwikkeling en productie van robuuste armaturen. Waarbij kosten intensieve reparaties als gevolg van opzettelijke vernieling tot een minimum worden beperkt. Alle vandaalbestendige Norka producten hebben namelijk een extreem slagvaste IK-classificatie van IK10+ (=tot 150 Joule slag-impact).

Maar ook duurzaamheid speelt een belangrijke rol wat zich vertaald in een levensduur van L80 B10 > 100.000 branduren bij 40°C. en 8 jaar volledige fabrieksgarantie.

Om het onbevoegd openen van de vandaalbestendige LED-armaturen te voorkomen kan er gekozen worden 3-tal speciaal schroeven en/of 2-draads signaalcontact. De lol voor graffiti spuiters is er gouw af indien de 4mm. dikke Polycarbonaat afscherming is voorzien van een anti-graffiti coating. Voor de brandveiligheid in publieke ruimtes is er optioneel een halogeenvrije uitvoering leverbaar. Maar ook een afwijkende RAL-Kleur, DALI-Driver, LED-kleurtemperatuur, aanloopstroombegrenzer, 4kV-overspanningsbeveiliging, 1-uurs noodunit of HF-sensor behoren tot de opties.

Norka’s assortiment vandaalbestendige LED-armaturen omvat in- en opbouw uitvoeringen in verschillende bouwvormen.
Onverwoestbare LED-armaturen voor parkeergarages, onderdoorgangen, stadions, detentiecentra, psychiatrische inrichtingen, trein-, metro-, tram- en/of busstations.

Voor meer informatie klik hier

Post a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyrighted Image