Industrielicht
+31 78 6920 900

Uncategorized

NIEUWE AEC-ONDERZOEKSCENTRUM GEACCREDITEERD DOOR ACCREDIA 

sep , 22

NIEUWE AEC-ONDERZOEKSCENTRUM GEACCREDITEERD DOOR ACCREDIA

Accredia is de autoriteit die door de Italiaanse regering is aangewezen om de competentie, onafhankelijkheid en onpartijdigheid te certificeren van bedrijven en laboratoria, die controleren of producten en diensten voldoen aan de regelgeving. Zij opereren in overeenstemming met de EG-verordening 765/2008 en de internationale norm ISO / IEC 17011.

Accreditatie zorgt ervoor dat de certificerings-, inspectie- en verificatie-instellingen en de test- en kalibratielaboratoria voldoen aan alle vastgestelde normen.

Het fotometrische laboratorium binnen het nieuwe ITC onderzoeks- en ontwikkelingscentrum van AeC staat onder Accredia-accreditatie met n ° 1931 L. De accreditatie van het laboratorium omvat de verificatie van technische competentie met betrekking tot de geaccrediteerde tests en het beheersysteem in overeenstemming met de UNI CEI EN ISO / IEC 17025-norm.

Met deze accreditatie verzekert Accredia de technische bekwaamheid van het AEC-personeel, de geschiktheid van de instrumenten en de geschiktheid van de structuur. Een belangrijk doel dat de bedrijfsfilosofie ‘Total Quality System’ volgt!

Hierdoor kunt u verzekerd zijn van de kwaliteit die de AEC producten hebben, welke uit de fabriek in Toscane komen.

Meer informatie via deze link.

Post a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyrighted Image