Industrielicht
+31 78 6920 900

Nieuws

Nieuw wandarmatuur L&L

jul , 14

De nieuwe Metope wandarmaturen van onze partner Luce & Light zijn kenmerkend door het ingetogen design. Deze armaturen zijn ontwikkeld om de gevels van woningen en horecagelegenheden te verlichten en zijn verkrijgbaar in enkele en dubbele straalvarianten, in drie verschillende maten.

Dankzij de mogelijkheid om de honingraatafscherming toe te voegen, biedt de Metope een chique toevoeging aan een gevel. De LED-lichtbronnen hebben een hoge kleurweergave-index (CRI > 90) en zijn verkrijgbaar in de kleurtemperaturen 2700K, 3000K en 4000K, evenals in 2200K warm wit (Metope 2, Metope 3).

Naast de klassieke witte, antraciet en corten afwerkingen en de mogelijkheid om een op maat gemaakte RAL-afwerking aan te vragen, is Metope ook verkrijgbaar met een primercoating, zodat het oppervlak van het armatuur kan worden afgewerkt in dezelfde verf als de muur waaraan het is bevestigd. Deze oplossing zorgt ervoor dat het armatuur zo goed mogelijk opgaat  in de omgeving.

In de medium en grote versies is Metope verkrijgbaar met een 24V gelijkstroomvoeding of een ingebouwde 230V wisselstroomvoeding. Metope 3 biedt ook de mogelijkheid van DALI-2-besturing.

Copyrighted Image