Industrielicht
+31 78 6920 900

Nieuws

GASDICHT & AMMONIAKBESTENDIG LED-ARMATUUR TYPE LUGANO

by Admin
jun , 3
GASDICHT & AMMONIAKBESTENDIG LED-ARMATUUR TYPE LUGANO

Rioolwaterzuiveringsinstallaties, bandenopslagplaatsen, drinkwatertanks, opvangbakken voor regenwater of laboratoria die worden gedesinfecteerd met H²O².
Dit zijn allemaal typische toepassingsgebieden voor het nieuwe gasdichte en ammoniakbestendige NORKA LED-armatuur type LUGANO.
De LED-modules en DALI-Driver bevinden zich in een transopaal PMMA-buis Ø75mm met een wanddikte van 3,5mm, welke is afgedicht met eindstukken van chemisch resistent Polymeer.

Deze eindstukken worden evenals de kabelinvoer met een 2-meter lange ammoniakbestendige aansluitkabel 5×1,5mm² afgegoten om het LED-armatuur gasdicht maken. Een bescherming classificatie van IP69K, slagvastheid van IK09 en een temperatuurbereik van -25°C tot +40°C maken dat dit LED-armatuur ongevoelig is voor stof, vocht, hogedruk(100 bar) waterstralen of gassen.

Het kan zelfs worden gebruikt in agressieve atmosferen waar reiniging met waterstofperoxide is vereist. De toepaste industriële LED-modules en DALI-Driver zorgen voor een nominale service levensduur van 100.000 branduren. Dit komt overeen, met inschakelduur van 24 uur per dag, met meer dan elf jaar.

De LUGANO is verkrijgbaar in drie lengtes nl.:

Lengte 650mm. Kleurtemperatuur 4000K Lichtstroom 1740 Lumen Systeemvermogen 13 Watt
Lengte 1260mm. Kleurtemperatuur 4000K Lichtstroom 3480 Lumen Systeemvermogen 25 Watt
Lengte 1560mm. Kleurtemperatuur 4000K Lichtstroom 5240 Lumen Systeemvermogen 36 Watt

Optioneel is het mogelijk de LUGANO te voorzien van doorvoerbedrading en bijbehorende tweede aansluitkabel. Ook andere kleurtemperaturen zijn op aanvraag leverbaar.

NORKA = INTELLIGENT INDUSTRIAL SOLUTIONS.

 

 

 

 

 

 

Post a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyrighted Image