Industrielicht
+31 78 6920 900

Nieuws

LIGHT TRANSFORMS A HOUSE INTO A HOME

dec , 19

LIGHT TRANSFORMS A HOUSE INTO A HOME

Luce & Light is meester in het nadenken over de rol van licht in verschillende ruimten én over het functionele, decoratieve en emotionele gebruik ervan. Zo beschikken zij over talloze verlichtingsarmaturen met LED-technologie die een sfeer verhogend factor zijn voor de ruimtes bij u in huis.

Voor sfeerverlichting in bijvoorbeeld de woonkamer kunnen downlights of lineaire profielen in het plafond met een diffuse of brede optiek voor een zacht, uitnodigend licht zorgen. Als er geen speciale taakverlichting is, in de vorm van leeslampen of staande lampen, kunnen dimbare armaturen gemak toevoegen: de lichtintensiteit kan worden aangepast aan het tijdstip van de dag en de betreffende taak. Ook kan licht worden gebruikt om ruimtes optisch groter te maken met indirecte verlichting op de muren.

Een woonkamer heeft vaak planken, boekenkasten en nissen waarin boeken en decoratieve stukken zijn ondergebracht. Voor de verlichting van deze elementen zijn kleine verlichtingspunten nodig, zoals inbouwarmaturen of miniprojectoren die in smalle planken en krappe ruimtes kunnen worden geïnstalleerd en het oog niet afleiden.

De voorwerpen die we in deze kleine hoekjes opbergen hebben de neiging om met de tijd te veranderen, dus diffuse of brede optieken zijn een populaire keuze, omdat ze de hele ruimte kunnen vullen en elke mix van voorwerpen kunnen verlichten.

Zie hieronder een aantal voorbeelden van Luce & Light om te zien wat licht in uw woonkamer kan doen.

Post a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyrighted Image