Industrielicht
+31 78 6920 900

Nieuws

LED-ARMATUREN CONTAINERKRANEN PSA ANTWERP

dec , 23

4400 stuks LED-armaturen t.b.v. loopverlichting containerkranen PSA Antwerp

PSA Antwerp is de grootste containerbehandelaar in de Haven van Antwerpen en kan de grootste containerschepen ter wereld behandelen. Hierbij is goede verlichting voor veilige werkomstandigheden op en rond de loopbordessen en trappen van de containerkranen onontbeerlijk.

Phoenix Lighting die zelf zijn LED-armaturen ontwerpt, ontwikkelt en produceert, weet als geen ander aan wat voor atmosferische omstandigheden deze moeten voldoen. Minimaal IP66, dus stof- en waterdicht (conform UL 1598), zeewater- (conform UL 1598A), schok- en trilling bestendig. Deze vereisten in combinatie met een goede lichttechniek, economische levensduur en een fabrieksgarantie van 5 jaar hebben PSA Antwerp doen besluiten om te kiezen voor het type Wayfinder™ die een energie-efficiëntie heeft van 122 lumen/Watt, een slagvaste en UV-bestendige diffuse polycarbonaat afscherming en twee kabelinvoeren.

In een prettige en nauwe samenwerking met elektrotechnische groothandel Govaerts nv die op een steenworp afstand van PSA Antwerp is gevestigd, hebben wij deze mooie opdracht
kunnen realiseren. We zijn hen hier zeer dankbaar voor. Middels het genoemde partnership tussen de fabrikant/importeur (voor België en Nederland)/groothandel is er een professionele relatie ontstaan die de eindklant, ook in de toekomst, zeker ten goede komt.
Industrielicht. Ook in de grootste haven van onze zuiderburen een verschil van dag en nacht.

Post a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyrighted Image