Industrielicht
+31 78 6920 900

Nieuws

ELEKTRICITEITSCENTRALE (HKW) IN UNTERFÖHRING MUNCHEN

sep , 1

ELEKTRICITEITSCENTRALE (HKW) IN UNTERFÖHRING MUNCHEN

De warmtekrachtcentrale Nord van München verbrandt ongeveer 700.000 ton afval per jaar. Elektriciteit en stadsverwarming worden opgewekt door middel van warmtekracht.

Het met een kraan laden van de ovens uit de afvalbunkers is een veeleisende visuele taak en hier speelt de vernieuwde, krachtige verlichting van NORKA een rol.

Binnen de donkere muren van het afvalstation moeten de verschillende ingezamelde materialen van elkaar worden gescheiden.
Vorig jaar is er overgestapt op NORKA LED-technologie, wat de zichtbaarheid van de materialen en daarmee de werkomstandigheden in de afvalbunkers heeft verbeterd. Deze visuele taken vereisen verlichting met een verlichtingsniveau van minimaal 200 lux op het werkvlak en een goede kleurweergave.

Om de verouderde verlichting bestaande uit gasontladingslampen 1.000W, leverde NORKA de krachtige en duurzame LED-armaturen
Type ERFURT LED HIGH OUTPUT m1500, die in de fabriek werden aangepaste tot zeslamps armaturen als een project specifieke oplossing. De nieuwe NORKA armaturen voldeden ruimschoots aan de lichtstroomeisen en hadden een goede kleurweergave (Ra>80)
en een kleurtemperatuur van 4.000 Kelvin.

Het spreekt voor zich dat als toonaangevende specialist voor verlichtingsoplossingen in ruwe en bijzondere omgevingen, NORKA’s nieuwe LED-armaturen met beschermingsgraad IP65 stof- en waterdicht zijn en gemakkelijk bestand zijn tegen de wisselende temperaturen welke tussen nul en 30 graden Celsius zijn in de afvalbunkers.

Post a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyrighted Image