Industrielicht
+31 78 6920 900

Nieuws

De kracht van PetitJean in Nederland

by Admin
feb , 17
De kracht van PetitJean in Nederland

PetitJean Frankrijk is al meer dan 70 jaar actief op de markt voor stalen masten ten behoeve van functionele verlichting, design vormgeving, hoge lichttoren, zonnepaneel met licht, telecommunicatie en voor hoogspanningslijnen.

Al sinds 1981 is PETITJEAN een begrip in Nederland. Via Industrielicht B.V. leveren wij masten voor o.a.: sportvelden, straten, woonwijken, terminals, parkeerplaatsen, pleinen, parken en bedrijventerreinen.

Met een onze voorraad in Ossendrecht is het mogelijk direct uitvoorraad sportveldmasten van 12, 15 en 18m te leveren met lampenrekken en onderdelen. Daarnaast bestaat de voorraad uit conische paaltopmasten van 4, 6, 8 en 10m en liggen er uithoudermasten enkeluithouders en dubbeluithouders verzinkt op voorraad met hoogtes van 6, 8 en 10m.

PetitJean Frankrijk staat er nu beter voor dan ooit. Met twee sterke investeerders zijnde AL BABTAIN Power&Telecommunications [51%] and VIGENT uit Portugal [49%].

Om misverstanden te voorkomen in de Nederlandse markt:
VIGENT heeft ook belangen in Metalogalva, Silvafer, Galvaza, TECpoles, MSS en Metalpro. Allemaal bedrijven welke werken met staal.
Deze bedrijven hebben hun eigen identiteit en marktbewerking.

PetitJean wordt exclusief vertegenwoordigd in Nederland door Industrielicht.
https://lnkd.in/e5iXe_mn

Dus voor PetitJean masten bel Industrielicht!

Masten PetitJean

Sportveldmasten

Post a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyrighted Image