Industrielicht
+31 78 6920 900

Light Experience Event 2023

Bedankt voor je aanmelding om deel te nemen aan ons unieke Light Experience Event.

Datum:

10 oktober 2023 (zet in de agenda)

Locatie:

Kasteel De Hooge Vuursche
Hilversumsestraatweg 14
3744 KC Baarn

Ontmoet je collega’s uit de lichtmarkt.
Een event waar iedereen die iets met licht heeft, aanwezig zal zijn. Denk aan de lichtontwerper, adviseur, interieurarchitect en/of landschapsarchitect. Dit gecombineerd met een mooie selectie van onze partners die hun interessante ontwikkelingen tonen, zorgt voor een event waarbij je aanwezig wilt zijn!

Inspirerende spreker die je niet wilt missen.
Met trots kunnen wij aankondigen dat de gastpreker bekend is. Na het inspirerende betoog over de toekomst door Richard van Hooijdonk, zal Ben van der Burg aanwezig zijn tijdens ons evenement. Ben van der Burg, voormalig topschaatser en IT-ondernemer, zal ons meenemen in zijn passie voor virtual reality en kunstmatige intelligentie, uiteraard met een knipoog naar licht.

Informatieve korte “pitches”.
Onze gerenommeerde partners zullen je in korte “pitches” meenemen in hun mogelijkheden en projecten. Je zult zeker voorbeelden tegenkomen welke van toepassing kunnen zijn in je huidige en komende projecten.
Tijdens de pauzes kun je uitgebreid met hun van gedachte wisselen en discussiëren over licht en hun producten.

Licht beleving die je nergens anders krijgt.
Maar natuurlijk kom je voor de “Experience” met licht. In een prachtige ruimte en tuin zijn diverse producten opgesteld waarmee je tijdens de workshop kunt “spelen”. Je ervaart wat licht en de diverse producten kunnen doen. Tijdens een rondgang langs de diverse informatiepunten zie je in korte tijd veel producten en toepassingen. Dit is nergens ander op deze manier te beleven dan tijdens dit dynamische event.

Aan jou wordt ook gedacht.
Tijdens het event wordt vanzelfsprekend ook aan de inwendige mens gedacht. Gedurende de pauzes kun je bijpraten met je collega’s uit de lichtmarkt met een drankje en hapje. We serveren een “Walking Dinner” zodat je op een relaxte manier je onderlinge gesprekken in een ongedwongen sfeer kunt voortzetten.

We kijken uit naar je aanwezigheid op ons unieke, informatieve maar vooral dynamische event.

Industrielicht B.V.
Een verschil van dag en nacht

Gert-Jan Klompenhouwer
Algemeen directeur

Harrie Langerhuizen
Commercieel manager

Copyrighted Image