Industrielicht
+31 78 6920 900

Priess

Priess

Solar lichtmasten

Industrielicht heeft een samenwerking gesloten met het Deense merk Priess voor de vertegenwoordiging in Nederland en België voor solar masten.

Deze solar masten zijn een elegante en duurzame oplossing voor verlichting. Deze autonome lichtbronnen werken op zonne-energie en zijn dus niet afhankelijk van externe stroomvoorziening. Daarmee helpen ze bedrijven en overheden om klimaatneutrale verlichting toe te passen.

Priess biedt standaard- en maatwerkoplossingen op het gebied van straatverlichting op zonne-energie en technische cabines.

Ons productenaanbod:

Plectre SUN
Deze driehoekige aluminium lichtmast is voorzien van solar panelen en bevat zonnecelmodules welke naar wens op één, twee of drie zijden aangebracht kunnen worden.  U kunt deze solar mast volledig afstemmen op de specifieke behoeften van uw project.

Wilt u een datasheet downloaden? Klik dan hier

Sunglass
Deze lichtmast heeft een stijlvol zonnepaneel met een glas-in-glas oplossing voorzien van mono kristallijne bi-facial zonnecellen. Dit is de nieuwste ontwikkeling als het gaat om zonnepanelen technologie. De zonnecellen in deze panelen hebben de eigenschappen dat ze aan beide zijden (voor en achter) licht kunnen omzetten naar energie. Hierdoor is de opbrengst hoger. Deze solar mast is beschikbaar in hoogten van 2,5 tot 8 meter. De standaard Sunglass-masten hebben een thermisch verzinkte stalen afwerking.

Wilt u de datasheet downloaden? Klik dan hier

Flatpanel

Deze betaalbare lichtmast heeft een plat zonnepaneel en is ideaal voor installaties waarvoor de zonnepanelen hoger dan gebouwen en vegetatie geplaatst dienen te worden. De Flatpanel is leverbaar in hoogten van 2,5 tot 12 meter. De standaard uitvoering heeft een verzinkte stalen afwerking. Maar het is ook mogelijk dat deze in een door u gewenste RAL-kleur gecoat worden.

Wilt u de datasheet downloaden? Klik dan hier

Lasersun
Deze mast heeft dezelfde technologische aspecten als de Plectre SUN. Denk hierbij aan het zelfde type zonnepanelen, het besturingssysteem en de batterijtechnologie. Het verschil zit hem in de vorm en afwerking van de mast, waardoor deze in verhouding goedkoper is, maar wel dezelfde technologie levert. De Lasersun heeft een gegalvaniseerde stalen afwerking.

Wilt u de datasheet downloaden? Klik dan hier

Skyline
Deze nieuwe flexibele solar mast valt onder het Smart City concept. De mast is namelijk voorzien van WiFi, camera’s, CCTV, luidsprekers en nog veel meer.

Wilt u de datasheet downloaden? Klik dan hier

 

Voor meer informatie, klik hier door voor de website van Priess.

Copyrighted Image