Industrielicht
+31 78 6920 900

Siarq

siarq

Esthetische oplossingen voor zonne-energie op basis van IoT voor Smart Cities

SIARQ is een ontwerp- en engineeringbedrijf, gespecialiseerd in het creëren van nieuwe duurzame oplossingen om het gebruik van hernieuwbare energiebronnen en ecologische oplossingen voor slimme steden en architectuur te stimuleren.

SIARQ is sinds 2003 een pionier in de ontwikkeling van duurzaam stadsmeubilair en bio-architectuur met een hoog design en energie-efficiëntie. Tegenwoordig bezit SIARQ een breed portfolio van esthetische oplossingen voor zonne-energie op basis van IoT voor Smart Cities.

Het bedrijf heeft verschillende resultaten behaald, bijvoorbeeld door lid te zijn van de World Alliance for Efficient Solutions for the Environment, de “INNOVATIVE SME” van de Spaanse minister van Technologie en verschillende Seals of Excellence voor EIC. Zonder de succesvolle deelname aan conferenties en programma’s zoals Smart Cities, Road to Silicon Valley en ITEC IMPULSA te veronachtzamen.

Om de complexiteit van de huidige steden te begrijpen, is gegevensverzameling op zoveel mogelijk punten vereist.

De SOLAR URBAN HUB is het resultaat van een stijlvol ontwerp en geavanceerde technologie en zal het begin zijn van een nieuwe geïntegreerde productlijn voor Smart Cities. Het maakt het mogelijk om kritische gegevensmeetsensoren (vervuiling, geluid, verkeer, etc.) op te nemen, waardoor elk lichtpunt een gegevensbron wordt en een netwerkmodel van stadsinformatie wordt gecreëerd waarmee gemeenten effectieve beslissingen kunnen nemen.

Klik hier voor de uitgebreide dataheet – Solar Urban HUB.