Industrielicht
+31 78 6920 900

Nieuws

Uitgelicht product – NORKA LED-buisarmaturen

mrt , 11
Uitgelicht product – NORKA LED-buisarmaturen

Buisarmaturen van onze partner NORKA zijn veelzijdig inzetbaar voor diverse toepassingen. Ze kunnen dienen in de architectuur om gebouwcontouren te accentueren, als richtbare verlichting geïntegreerd in leuningen, voor decoratieve winkelverlichting, als robuuste machineverlichting, en als chemisch bestendige armaturen in bijvoorbeeld smeerkuilen.

Dankzij hun IP-waarden van IP69K kunnen buisarmaturen ook ingezet worden als verlichtingsoplossing in de voedselverwerkende (HACCP/IFS) industrie. Bovendien zijn ze geschikt voor onderwatertoepassingen (IP68 tot 20 mtr.) en in explosieve (ATEX Zone 2+22) atmosferen. Door hun slagvastheid (IK10) zijn ze tevens zeer geschikt voor gebruik in openbare ruimtes.

Met drie verschillende buisdiameters (Ø 38, 60 of 75 mm) bieden buisarmaturen een breed scala aan toepassingen. De variabele montageafstanden maken de montage uiterst eenvoudig. Bovendien is het mogelijk om een volledige lichtlijn te creëren met behulp van koppelstukken, zowel horizontaal als verticaal.

Klik hier voor meer informatie.

Copyrighted Image