Industrielicht
+31 78 6920 900

Nieuws

Nieuwe huisstijl Industrielicht

by Joan
sep , 20
Nieuwe huisstijl Industrielicht

Met gepaste trots introduceren wij vanaf heden onze nieuwe huisstijl. Al onze uitingen hebben vanaf nu een nieuw logo, andere vormgeving en een pay-off. Deze nieuwe huisstijl past bij een verdere professionalisering van de organisatie en de ambities die wij hebben. De huisstijl wordt de komende weken gefaseerd uitgerold.

Vier markten en toepassingsgebieden

Het werkterrein van Industrielicht is ongelooflijk breed en divers en daarom is er dit jaar een aanzet gegeven met de omvorming van de organisatie naar specifiek vier kern-markten: Industrie, Infra, Utiliteit & Openbare Ruimte. Iedere markt heeft haar eigen toepassingsgebieden.

Industrielicht een verschil van dag en nacht

Vanaf heden komt u onze pay-off “Een verschil van dag en nacht”ook tegen. Wij willen uw verlichtingsprojecten tot een succes maken en mede dankzij de kracht en expertise van onze medewerkers en partners kunnen wij dit voor u realiseren. Met unieke, hoogwaardige verlichtingsarmaturen en masten creëren wij verlichtingscombinaties met een fraai design. Deze passen in een sfeerbeeld voor overdag en vervullen een belangrijke functionele rol in de donkere uren. Kortom, Industrielicht maakt een visueel & functioneel verschil van dag en nacht voor uw verlichtingsproject(en).

Post a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.