Industrielicht
+31 78 6920 900

Nieuws

Uitgelicht project van onze partner LUMINO – Boulevard Theatre in Soho

feb , 29
Uitgelicht project van onze partner LUMINO – Boulevard Theatre in Soho

Onlangs hebben we de Britse fabrikant LUMINO aan ons merkenassortiment toegevoegd. LUMINO heeft wereldwijd indrukwekkende verlichtingsprojecten gerealiseerd, waaronder het Boulevard Theatre-project dat we graag uitlichten.

Het splinternieuwe Boulevard Theatre in Soho heropende in 2019 als een ultramoderne entertainmentlocatie met het meest geavanceerde roterende theater van Europa. De transformatie omvatte een high-tech podium, een vernieuwde zitruimte en een volledig roterend auditorium en balkon, waardoor het theater zijn configuratie kan aanpassen voor verschillende producties.

Toonaangevende Londense lichtontwerper, 18 Degrees, creëerden het verlichtingsschema voor het theater. LUMINO werd betrokken bij het project en werkte nauw samen met het deskundige team van 18 Degrees om op maat gemaakte armaturen te leveren. Deze werden geïntegreerd in de wandpanelen rond beide niveaus van het compacte theater en in het plafond van het bargedeelte. Door elk armatuur afzonderlijk aan te sturen, heeft het theater de flexibiliteit om de zaalverlichting aan te passen aan elk evenement of de indeling van het podium en de zitplaatsen.

Benieuwd hoe de armaturen van LUMINO in uw verlichtingsproject toegepast kunnen worden? Neem dan contact op met één van onze collega’s.

Copyrighted Image