Industrielicht
+31 78 6920 900

Nieuws

Lichttransformatie Dulon College te Ede

feb , 1
Lichttransformatie Dulon College te Ede

Momenteel wordt er gewerkt aan een lichttransformatie op het Dulon College in Ede, gebaseerd op het lichtontwerp van Deerns. In diverse ruimtes worden verschillende downlights toegepast om het lichtgebruik te optimaliseren.

In de centrale ruimte van het college wordt er bijvoorbeeld gekozen voor contrastrijke verlichting met een egale basis. Compacte opbouw LED downlights worden op regelmatige afstand tussen de lamellen van het lamellenplafond geplaatst. De gesloten zijwanden worden geaccentueerd door compacte wallwash armaturen, die in een lineair arrangement op gelijkmatige afstand tussen de lamellen van het plafond worden gemonteerd. Dit zorgt voor een uniform lichtbeeld, aangezien de afstand tussen de te verlichten wand en de wallwash armaturen op alle posities gelijk is. Balies worden benadrukt door pendelarmaturen, die tevens zorgen voor voldoende verlichting op het werkvlak.

Industrielicht heeft gezorgd voor de levering van diverse alphaLED downlights, terwijl ITN Installatietechniek verantwoordelijk is voor de installatie. Hoewel de transformatie momenteel nog in volle gang is, zijn hieronder al enkele foto’s te zien van de geïnstalleerde AlphaLED armaturen.

Copyrighted Image