Industrielicht
+31 78 6920 900

Nieuws

AEC Illuminazione – uw partner in terreinverlichting

apr , 29
AEC Illuminazione – uw partner in terreinverlichting

Kies voor LED-verlichting om grote terreinen te verlichten. De krachtige LED-schijnwerpers van onze partner AEC Illuminazione Srl zijn ontworpen om een hoog verlichtingsniveau te garanderen en zijn geschikt voor diverse toepassingen, waaronder havens, treinstations, luchthavens en parkeerterreinen.

Waarom kiezen voor LED-schijnwerpers?

Verminder bedrijfskosten met een snelle terugverdientijd
Een van de belangrijkste voordelen van LED-verlichting op grote terreinen is de vermindering van het energieverbruik: LED’s verbruiken veel minder energie dan traditionele armaturen om hetzelfde lichtniveau te bieden. De keuze voor efficiënte, krachtige LED-schijnwerpers leidt daarom tot aanzienlijke besparingen.

Elimineer onderhoud met veilige en betrouwbare LED-schijnwerpers
Het uitvoeren van onderhoud aan hoge masten brengt enorme kosten met zich mee. Door te kiezen voor LED-schijnwerpers leidt dit tot weinig tot geen onderhoud, wat extra economisch voordeel oplevert.

Verbeterde zichtbaarheid
LED-verlichting garandeert een hoge kleurweergave en uitstekende zichtbaarheid. Bovendien zorgen de optische systemen van de schijnwerpers voor visueel comfort, wat het welzijn van de gebruikers optimaliseert.

Benieuwd hoe de LED-schijnwerpers van AEC toegepast kunnen worden op uw terrein? Neem dan contact op met onze Accountmanagers voor advies op maat.

Copyrighted Image