Industrielicht
+31 78 6920 900

Nieuws

Kent u onze partner AEC Illuminazione al?

feb , 23
Kent u onze partner AEC Illuminazione al?

AEC Illuminazione Srl speelt een cruciale rol in de wereld van verlichting. Al meer dan 60 jaar is AEC bezig met innovatie en productontwikkeling in de verlichtingsindustrie. Het merk onderscheidt zich door hoogwaardige technologie, zelfontwikkelde spiegeltechnieken in combinatie met LED, en een kenmerkend Italiaans design. Sinds 1957 heeft AEC een indrukwekkende reputatie opgebouwd door enkele van ’s werelds meest prestigieuze steden te verlichten, waaronder Milaan, Berlijn, Londen, Oslo en Auckland.

In het Toscaanse hoofdkantoor ontwerpt en poduceert AEC Illuminazione 100% in Italië gemaakte LED-armaturen. Deze armaturen zijn bestemd voor verlichtingsoplossingen in o.a. steden, tunnels en sportfaciliteiten. Ze onderscheiden zich door unieke kenmerken op het gebied van prestaties, technologie en ontwerp.

In de komende weken nemen we u mee om te ontdekken wat AEC zo bijzonder maakt en waarom we er trots op zijn dit merk te vertegenwoordigen op de Nederlandse markt. Houd onze LinkedIn-pagina in de gaten om op de hoogte te blijven.

Copyrighted Image