Industrielicht - SILL
SILL

Specialist in architecturale verlichtingsoplossingen

SILL

SILL Leuchten GmbH uit Berlijn is een gerenommeerd fabrikant van verlichtingsarmaturen welke door Industrielicht in Nederland vertegenwoordigd wordt. SILL levert verschillende armaturen voor  het verlichten van grote terreinen, zoals containerterreinen, rangeerterreinen, vliegvelden, etc..

SILL produceert het licht van de toekomst voor buitenverlichtingsprojecten waarin hoge eisen worden gesteld aan lichttechniek en zet daarmee met conventionele en innovatieve LED techniek grote projecten in duurzaam licht. De organisatie staat voor kwaliteit, vormgeving, innovatie en een consistent leveringsprogramma. De lat ligt dan ook altijd hoog bij de ontwikkeling van nieuwe producten.

Het aantal wereldwijd gerealiseerde projecten met de producten van SILL is zeer omvangrijk en uiteenlopend van aard. Van het Olympia Stadion in Berlijn, de luchthaven van Seoul tot aan de verlichting van de Royal Albert Hall in Londen. Maar ook in Nederland zijn de referenties talrijk. Zoals het blauw verlichte bedrijvenpark Flight Forum te Eindhoven, diverse containerterminals in Rotterdam en Amsterdam, de gerenoveerde verlichting van het Olympisch Stadion te Amsterdam, de verlichting van de publieksruimte in de Passenger Terminal Amsterdam etc... 

SILL is uitgegroeid tot een wereldmerk met vertegenwoordigingen in bijna 40 landen.