Industrielicht - PETITJEAN
PETITJEAN

Functionele en decoratieve masten

Functionele- en decoratieve masten

PETITJEAN (sinds 2012 een onderdeel van de Al-Babtain groep) is een van de grootste mastproducenten ter wereld. Met een eigen productieplant, verzinkerij en ontwerp- en ontwikkelingsafdeling is het mogelijk een compleet pakket functionele masten alsmede decoratieve masten te leveren.
 
Het leveringspakket bestaat uit drie hoofdgroepen:
- functionele masten,
- hoge masten en
- decoratieve masten
 
Functionele masten: 
Dit pakket bevat lichtmasten van 1 tot 14 meter voor woonwijken, ontsluitingswegen en rijks- en provinciale wegen.  Met een substantiële voorraad is het mogelijk snel te leveren tegen scherpe prijzen en conform de geldende EU-normen zoals DIN-EN40 , DIN-EN 10025. Alle masten worden berekend volgens ENV 1991-2-4 en bijbehorende windzones en zijn voorzien van een CE-markering (EN40-5).

Naast stalen verzinkte masten zijn ook aluminium masten te verkrijgen. Om uw project meer kleur te geven of ter extra bescherming zijn de masten ook leverbaar voorzien van poedercoating.

 

Hoge masten: 
Vanaf 14 tot 25 meter, en zelfs daarboven, is mogelijk bij PETITJEAN. Binnen deze range zijn masten te verkrijgen voor sportveld- en stadionverlichting, haventerminals en vliegvelden, communicatie- of bovenleidingmasten en voor transport van hoogspanningskabels.

Sterk is PETITJEAN in sportveldmasten met lichtpunthoogten van 12, 15 en 18 meter geschikt voor 1, 2, 3 of 4 schijnwerpers. De stalen octogonale conische masten zijn gefabriceerd volgens de Nederlandse Norm NEN-EN 40-3 en de Nederlandse Praktijkrichtlijnen NPR 993. Thermisch verzinkte uitvoering volgens de Europese Norm EN ISO-1461-1999 certificering.

Masten verkrijgbaar met demontabele klimsporten, valbeveiliging, standaard lampenrekken en eventueel rustplateau. Masten standaard uitgevoerd met servicedeur(en) en voetplaat of een grondstuk met een lengte tot 2.0 meter.

Decoratieve masten: 
Bijna alle uitvoeringen en designs zijn te produceren voor uw speciale projecten. Op basis van schetsen worden sterkteberekeningen gemaakt, details uitgewerkt en de haalbaarheid tot een constructietekening verwerkt. Zo kan de ideale mastcombinatie geleverd worden die past bij het gekozen verlichtingsarmatuur. 

De volgende brochures zijn te downloaden:

Functionele masten:


Hoge masten: 
 

 


 
Voor overige informatie en catalogi, verwijzen we u naar de website van: