Industrielicht - LEIPZIGER LEUCHTEN
LEIPZIGER LEUCHTEN

Armaturen voor stedelijke & landelijke gebieden

LEIPZIGER LEUCHTEN

 

LEIPZIGER LEUCHTEN is een fabrikant van hoogwaardige en duurzame producten voor de verlichting en inrichting van de openbare ruimte. In 1993 specialiseerde LEIPZIGER LEUCHTEN zich op de ontwikkeling van decoratieve buitenverlichting. Vanwege de grote vraag naar complete families aan inrichtingselementen voor de openbare ruimte is daar later nog straatmeubilair aan toegevoegd.                                 
De producten van LEIPZIGER LEUCHTEN kenmerken zich door innovatieve en dynamische ontwerpen op basis van een rijke ervaring en meeste actuele technologie.
In de afgelopen jaren is er veel geïnvesteerd in architectonische verlichting. Dit is dan ook duidelijk zichtbaar in de nieuwste ontwikkelingen met moderne vormen, hoogwaardige materialen en vooruitstrevende lichttechniek.
 
LEIPZIGER LEUCHTEN is hiermee in staat om met een combinatie van openbare verlichting en bijpassend straatmeubilair een harmonieus beeld te creëren in centrum, park of plein. 
 
Door de jarenlange ervaring met leveringen van materialen in diverse klimatologische omgevingen zoals aan zee, op land of in de bergen, kan LEIPZIGER LEUCHTEN de juiste conservering voorstellen. Van thermisch verzinkt en/of blank aluminium tot natlakkering of poedercoating, vrijwel alles is mogelijk.