Industrielicht - AEC ILLUMINAZIONE
AEC ILLUMINAZIONE

Italiaanse armaturen voor openbare verlichting

AEC

Industrielicht levert  exclusief voor de Nederlandse markt, de Italiaanse  verlichtingsproducten van het toonaangevende internationale merk AEC Illuminazione.


   
AEC Illuminazione is al meer dan 60 jaar actief met openbare verlichting en is een belangrijke speler  in de verlichtingsmarkt. Als het nu gaat om functionele verlichting, fraai design, tunnelverlichting,  sport LED verlichting of industriële (indoor) verlichting, AEC Illuminazione heeft het allemaal.    Het kenmerkende Italiaanse design in combinatie met de hoogwaardige led techniek van AEC  Illuminazione zorgt voor een perfecte combinatie van uitstraling en efficiency.        

 Met deze nieuwe aanwinst biedt Industrielicht een reeks toparmaturen die perfect integreren in  de context van de ruimte waarin ze staan. Nederland maakt steeds grotere stappen met LED  verlichting en er wordt steeds meer geïnvesteerd in de aanschaf en plaatsing van energiezuinige  (openbare) verlichting. Kijkend naar deze ontwikkeling van de markt ziet Industrielicht deze  samenwerking echt als een meerwaarde.