Industrielicht - TECHNILUM
TECHNILUM

Meer dan aluminium alleen!

Urban Lighting Furniture

TECHNILUM is een Franse onderneming, gespecialiseerd in klantgerichte oplossingen met innovatieve producten en is in staat optimaal samen te werken bij de realisatie van hoogwaardige projecten.

   

TECHNILUM: expert met een eigen product, gericht op creativiteit, innovatie en design! TECHNILUM ontwerpen dragen bij aan de totstandkoming van hoogstaande onderscheidende openbare ruimtes binnen stedelijke omgeving en architectonische gebieden.
De producten zijn duurzaam vervaardigd uit hoogwaardige aluminium materialen (conische, cilindrische en extrusieprofielen) , 100% en eindeloos te recyclen volgens het “Cradle to Cradle” concept.

Volgens een creatieve en inventieve logica produceert het familiebedrijf "prêt-à-porter" en "haute couture" collecties.

Het multifunctionele karakter van de masten is onderdeel van de TECHNILUM gedachte dat de masten volgens de laatste trends als inrichtingselement toegepast kunnen worden. Elementen zoals bewegwijzering, prullenbakken, camera’s, banners en/of reclame-uitingen kunnen worden toegevoegd aan de verlichtingscombinaties. Door goed te luisteren naar de voorschrijvers innoveert TECHNILUM constant en komen zij gezamenlijk tot een gegarandeerd perfect eindresultaat!